Op 21 mei had de kookploeg de handen vol aan het menu met Aspergesoep, Tagliatelle en een heerlijk dessert van mascarpone met mango, klaar gemaakt door Door en Nelly. Voor het hoofdgerecht hadden we dit keer gekozen voor het cafetaria-systeem, omdat je naast de tagliatelle ook kon kiezen voor rijst, welke helaas niet echt super goed was, hopelijk heeft het tafelgezelschap veel goed gemaakt J). Na het eten werd er door een paar personen nog gekaart en gesjoeld en ook nu was de middag weer zo voorbij.
Ons menu was dit keer:
Menu
AspergesSoep
Hoofdgerecht
Tagliatelle met gecaramelliseerde uien en walnoten
of Witte Rijst met verse kruiden
Cordon Bleu
Verse Gemengde Salade
Dessert
Mascarpone met Mango-puree
Fruit
Koffie
De laatste SAT voor de vakantie is op 25 juni, opgeven tot 16 juni. Wil je er bij zijn, wacht dan niet te lang met aanmelden!! 06 2543 2010 of info@landweertleeft.nl